23 - 31 Oct. Cluj-Napoca

Despre turneu

Transylvania Open WTA250 este turneul care te poarta in lumea minunata a tenisului, cu un strop de magie. Si este magic si faptul ca orasul Cluj-Napoca a devenit, odata cu obtinerea unei noi licente dupa Winners Open, singurul oras din Europa cu doua turnee WTA. 

Aflat in inima Transilvaniei, intr-o zona de legenda, Cluj-Napoca este orasul care pulseaza de viata si care reuneste cele mai mari si importante evenimente din Romania. Intreaga regiune, incarcata de istorie, are un potential enorm si asteapta sa fie descoperita de orice turist care isi doreste sa gaseasca, in acelasi loc, privelisti de vis, activitati interesante si putina magie. Iar povestile despre Transilvania si contele Dracula cu siguranta ofera Transilvaniei acel aer mistic care transforma orice experienta in una de neuitat.

Cel de-al doilea turneu de tenis organizat in Cluj-Napoca in 2021 a primit numele de Transylvania Open ca un omagiu adus acestei regiuni, dar si pentru ca echipa organizatoare a turneului crede cu tarie ca atunci cand munca depusa cu pasiune in tenis primeste un strop de magie, se pot realiza lucruri nemaivazute, se pot dobori recorduri mondiale si se pot obtine 2 turnee WTA intr-un singur an!

Despre turneul de tenis

Turneul de tenis Transylvania Open WTA 250 va avea loc in 23-31 octombrie 2021, iar meciurile se vor juca pe hard, in BT Arena, pe 2 terenuri de joc. Transylvania Open WTA250 este ultima competitie din calendar inainte de WTA Finals. In cadrul lui, 32 de jucatoare se vor intrece la simplu si 16 echipe la dublu. In joc vor fi puse 280 de puncte WTA si premii de 235.238 de dolari.

 

Turneul va fi difuzat la nivel global, in peste 150 de tari. Jucatoarele vor avea parte de un circuit special pentru a le asigura masurile de siguranta, iar conferintele de presa vor avea loc online.

Despre locatia turneului – BT Arena

BT Arena este una dintre cele mai moderne sali polivalente din tara. Cu o suprafata totala de 38.410 mp si o capacitate de până la 10.000 de locuri, sala poate găzdui cele mai variate evenimente. 

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca are un regim de înălțime 1S+P+3E și este prevazuta la interior cu anexele sportive si tehnice necesare, iar la exterior cu o parcare pe un nivel cu 445 de locuri si o piateta pentru accesul publicului dinspre strada Splaiul Independentei. Parcarea este situată sub cladire.

Pentru turneul de tenis Transylvania Open WTA250, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi impartita pentru a cuprinde doua terenuri de joc. Ele vor fi complet separate, o premiera in productia de evenimente din Romania.

Poze
Detalii Turneu
Sponsors