23 - 31 Oct. Cluj-Napoca

FAQ

Din păcate, nu. Regulile actuale de siguranta emise de autoritati in contextul pandemiei nu ne permit sa oferim accesul publicului la evenimente in cadrul carora sa poata interacționa cu jucatoarele. Ele vor avea parte de un circuit special, pentru a fi protejate. Dar ne vom bucura cu siguranta de jocul lor.

Da. Accesul este permis cu camere foto compacte și cu camere video GoPro. Accesul cu orice echipament profesional de tipul DSLR sau trepiede este interzis.

Nu este permisă utilizarea telefoanelor mobile în apropierea terenurilor de tenis în timpul meciurilor. Participanții sunt rugați să oprească sau să seteze pe modul silențios toate telefoanele mobile în timpul meciurilor.

Accesul cu: droguri, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante), ghiozdane sau borsete mai mari de 29cm x 21cm x 12cm, mâncare sau băuturi, lasere, cuțite, arme, obiecte contondente, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți sau jucători este strict interzis.

Este permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, camere GoPro, selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare), baterii externe, medicamente, insulină, picături – uz medicinal, spray inhalator pentru astm, orice produse de uz medicinal sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și cu maxim o doză zilnică.

Ca de la orice eveniment mare, iti va ramane drept amintire bratara pe care o poti adauga la colectia personala. Produsele branduite Transylvania Open pot fi castigate in cadrul giveaway-urilor pe care le organizam pe canalele noastre de socializare, Facebook și Instagram. Stay tuned!

Conform celor mai recente reglementări, în sală va fi permis accesul DOAR persoanelor VACCINATE împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, și persoanelor care au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Pentru a avea acces la turneu trebuie să ai asupra ta biletul tipărit sau în format electronic, un act de identitate valid și un certificat verde care să ateste una din situațiile prezentate mai sus.

Accesul cu mâncare sau băutură nu este permis. În cadrul turneului veți putea achiziționa mâncare și băutură din zona de food court.

Parkingul sălii BT arena rămâne accesibil și deschis publicului, în limita locurilor disponibile.
Soluții alternative și apropiate de parcare ar fi parkingul Cluj Arena sau Platoul Sălii Sporturilor.

Conform celor mai recente reglementări, în sală va fi permis accesul DOAR persoanelor VACCINATE împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, și persoanelor care au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii între 12 și 18 ani pot participa la Transylvania Open doar dacă sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dacă se află în perioada cuprinsă între a 15 – a zi și a 180 – a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Minorii sub 12 ani, conform legislației în vigoare, nu pot participa la Transylvania Open 2021.
Testele PCR sau andtigen nu sunt acceptate.
Pentru a avea acces la turneu trebuie să ai asupra ta biletul tipărit sau în format electronic, un act de identitate valid și un certificat verde care să ateste una din situațiile prezentate mai sus.

Evenimentul are loc la BT Arena și accesul se face pe intrarea de pe Splaiul Independenței și este marcată vizibil.

Accesul cu animale de companie este interzis. Te rugăm să îți lași acasă animalele și plantele.

Da. Rampe și alte facilități pentru scaunele cu rotile sunt disponibile în locație. Solicitați voluntarilor Superbet ajutorul.

Da. Vei putea achiziționa mâncare și băutură din zona de food court.

Da, vei putea cumpăra bilete din locația evenimentului ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

Da. Personal medical autorizat Regina Maria o sa fie prezent în locație.

Da. Un stand cu va fi amenajat în acest sens.

Competiția va fi difuzată pe Digi Sport TV, Look TV și pe primaplay.ro.

Programul competiției este disponibil aici:
https://2021.transylvaniaopen.ro/ro/programul-turneului-transylvania-open-2021/

Fumatul este interzis în incinta BT Arena. Acesta include și dispozitivele electronice, vaporizatoarele și dispozitivele de tip IQOS.

Da. Locurile de pe bilete sunt alocate pentru terenul principal și permit accesul la terenul numărul 2, fără a mai ține cont de loc, doar de reglementările sanitare în vigoare la momentul desfășurării turneului.

Vă recomandăm să nu veniți cu bagaje la turneu din motive de securitate. Nu există spații destinate depozitării bagajelor în cadrul BT Arena. Dimensiunile maxime admise ale bagajelor sunt menționate mai jos.

Categorii
Powered By the creators of
Latest Events
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
ianuarie 27, 2022
ianuarie 27, 2022
ianuarie 27, 2022
ianuarie 26, 2022
ianuarie 26, 2022