23 - 31 Oct. Cluj-Napoca

Simona Halep: „A fost o săptămână extraordinară, plec cu multă încredere de la Cluj!”

Puțin tristă pentru înfrângerea din finala primei ediții a turneului Transylvania Opean, dar și mulțumită de lucrurile pe care le-a arătat săptămâna aceasta la Cluj, Simona Halep a vorbit cu jurnaliștii români și străini despre jocul contra lui Anett Kontaveit, despre amomentele bune și amintirile pe care le va lua cu ea de aici, dar și despe planurile ei pentru off-seazon.

„Ea a jucat foarte bine, a jucat puternic. A fost mai bună astăzi cu siguranță. Poate aș fi putut să joc mai bine, dar asta a fost limita mea astăzi. O să încerc să mă bucur de faptul că am fost în finală”, a spus Simona.

Întrebată dacă are regrete că nu a încercat altceva pe parcursul meciului, ea a răspuns că a încercat: „Nu pot să spun că nu am făcut-o, dar nu mi-a ieșit. Sunt supărată, bineînțeles, orice înfrângere mă supără, dar nu atât de tare încât să uit ceea ce am reușit săptămâna aceasta. Pentru că a fost o săptămână extraordinară și o să rămân doar cu lucrurile pozitive. Voi încerca încă o dată anul viitor. Dacă totul va fi OK, vin cu cea mai mare plăcere.”

Pentru Simona Halep sunt 12 ani la rând în care a jucat cel puțin o finală WTA, un record pentru tenisul românesc. Unde va pune acest trofeu și dacă este gata camera a trofeelor?

„Este gata camera, soțul meu s-a ocupat foarte bine de acest lucru. Este deosebită, o să încerc să postez niște fotografii, dacă îmi dă voie. Orice trofeu are locul lui, și acesta va avea. Mă bucur că am fost capabilă să ajung în finală. Așa cum știți cu toții, a fost un an greu și tenisul pe care l-am arătat săptămâna aceasta îmi dă încredere că, dacă muncesc în continuare, o să fiu la un nivel și mai ridicat.”

Care ar fi momentul cel mai frumos din această săptămână de la Cluj?

„Toate momentele! A fost o săptămână extraordinară, plec cu multă încredere de aici, pentru că am jucat un tenis extraordinar, din punctul meu de de vedere. Am progresat în anumite domenii discutate cu antrenorii. Atmosfera a fost una deosebită, oamenii au fost foarte călduroși cu mine, condițiile extraordinare, ce poți să ceri mai mult? Doar să mă întorc la anul, să fiu sănătoasă și să pot juca din nou. Sunt mult mai încrezătoare decât atunci când am venit la turneu, am făcut patru meciuri extraordinare, al cincilea a fost un pic mai slab, dar asta din cauza adversarei. Nu pot spune un lucru negativ despre săptămâna aceasta.”

Întrebată și care îi sunt planurile pentru off-seazon, Simona a răspuns simplu: „Antrenamente, perioada de pregătire, atât. Acasă. Vreau să stau în România, vreau să mă antrenez, nu am nimic special, doar antrenamente și pregătire fizică. Vreau să fiu într-o formă fizică cât mai bună atunci când va începe anul următor.”

 

Categorii
Powered By the creators of
Latest Events
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
ianuarie 27, 2022
ianuarie 27, 2022
ianuarie 27, 2022
ianuarie 26, 2022
ianuarie 26, 2022