23 - 31 Oct. Cluj-Napoca
BILETE

Transylvania Open WTA 250 va avea loc la BT Arena Cluj-Napoca în perioada 23-31 octombrie 2021 și se anunță a fi un turneu de poveste cu jucătoare de top. SIMONA
HALEP, ELISE MERTENS, EMMA RĂDUCANU, ANETT KONTAVEIT,  PAULA BADOSA și-au confirmat deja participarea.
Înainte de achiziționarea biletelor este bine să știi că:

 • Conform celor mai recente reglementări, în sală va fi permis accesul DOAR persoanelor VACCINATE împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au  trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, și persoanelor care au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
 • Minorii între 12 și 18 ani pot participa la Transylvania Open doar dacă sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei
  complete de vaccinare sau dacă se află în perioada cuprinsă între a 15 – a zi și a 180 – a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
 • Minorii sub 12 ani, conform legislației în vigoare, nu pot participa la Transylvania Open 2021*.
 • Numărul celor pre-înscriși depășește numărul biletelor disponibile, astfel că va fi aplicat principiul primul venit, primul servit la achiziționarea biletelor.
 • Un utilizator va putea achiziționa maxim 8 bilete pe zi.
*Orice schimbări vor apărea la nivel oficial le vom comunica și le vom aplica imediat.

Începând cu 23 octombrie, BT Arena va găzdui două terenuri de tenis (CENTRAL+ TERENUL NUMĂRUL 2), complet separate, inclusiv la nivel de public.

Regulile WTA și reglementările de sănătate publică au făcut ca numărul spectatorilor să fie redus cu mai bine de 50%, față de capacitatea sălii.
Vestea bună este că biletele puse în vânzare garantează accesul la ambele terenuri – atât la cel CENTRAL, cât și la TERENUL NUMĂRUL 2.

 •  Menționăm că pentru terenul central locurile vor avea amplasare clară folosind identificatorii specifici sălii: sector, rând și loc.
 • Această regulă nu se mai aplică pentru terenul numărul 2, unde plătitorii de bilet vor avea acces liber, dar vor rămâne valabile reglementările sanitare în vigoare la momentul desfășurării evenimentului.

Atenție!

 • Bilete sunt puse în vânzare pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul în baza biletului din ziua anterioară.
 • Biletele achiziționate sunt nerambursabile.

Până la tragerea la sorți, găsești AICI programul orientativ al fiecărei zile.

Categorii
Powered By the creators of
Latest Events
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
ianuarie 27, 2022
ianuarie 27, 2022
ianuarie 27, 2022
ianuarie 26, 2022
ianuarie 26, 2022